FOTO Craciun in Bucovina 2014: Obiecte handmade, mirosuri imbietoare de vin fiert si pastrav la cobza la „Targul de Craciun” de pe esplanada Casei de Cultura Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe esplanada Casei de Cultură din Suceava are loc până pe data de 10 ianuarie „Târgul de Crăciun”, eveniment ce face parte din seria manifestărilor cuprinse în programul „Crăciun în Bucovina 2014”.

Expozanții, cei mai mulți dintrei ei membri ai asociației „Produs în Bucovina”, au pregătit pentru suceveni cele mai frumoase obiecte handmade. Ei au lucrat și au adus pe esplanadă obiecte de îmbrăcăminte, de decorare a locuințelor sau pentru uzul casnic, dar și diverse produse apicole, dulciuri, mezeluri și băuturi alcoolice.

De la târg puteți pleca cu plasele pline de cadouri pentru cei dragi, meșteșugarii având o paletă largă de produse destinate persoanelor de toate vârstele, dar mai ales pentru toate buzunarele.

Totodată, la „Târgul de Crăciun” de pe esplanadă sucevenii se vor putea delecta cu păstrăv la cobză, prețul unei bucăți fiind de 50 de lei, vin fiert, țuică fiartă, palincă, afinată sau ceai și ciocolată caldă.

Târgul se deschide de la ora 10.00 și se închide la ora 17.00, excepție fac căsuțele în care se servesc băuturi calde, acestea rămănând deschise chiar și până la ora 22.00.

Vezi AICI programul detaliat al evenimentelor cuprinse în cadrul  Proiectului „Crăciun în Bucovina”, care se desfăşoară în perioada 1 decembrie 2014-10 ianuarie 2015, la nivelul judeţului Suceava.


Intră acum și în grupul de