Trei adolescenti din Radauti, cercetati in sapte dosare penale pentru furt


Intră acum și în grupul de

O percheziție la locuința unui bărbat de 49 de ani, din Rădăuți, a scos la iveală faptul că acesta deținea mai bunuri electronice şi scule electrice furate de la câteva societăți, dar și din autoturisme în perioada noiembrie – decembrie 2014. Totodată, polițiștii au probat activitatea infracțională și a unor adolescenți în șapte cazuri de furt.

furt casetofon masina

Întrucât în ultimele două săptămâni, în Rădăuţi, mai multe persoane au reclamat diverse furturi, poliţiştii judiciarişti au desfăşurat activităţi investigative. Oamenii legii au găsit similitudini în privința modului de operare şi a faptului că erau vizate societățile lipsite de sisteme de securitate. Astfel, în urma datelor obținute, marți, 9 decembrie, poliţiştii de la Investigaţii Criminale în colaborare cu cei de la Ordine Publică au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa lui M. Gheorghe, de 49 ani, din municipiul  Rădăuţi. Cu această ocazie, în locuința bărbatului au fost descoperite bunuri electronice şi scule electrice.

De asemenea, tot în urma activităților desfășurate, au fost identificate şi audiate mai multe persoane cercetate în cauzele aflate în lucru la Poliţia din Rădăuţi privind furturi din societăţi şi din mașini.

Mai mult decât atât, polițiștii au probat activitatea infracţională a trei adolescenți cu vârsta de 15 ani, toţi din Rădăuți, în şapte cauze penale cu autori necunoscuţi.

În ultimele două săptămâni, în Rădăuți, au fost comise mai multe furturi, unul dintre ele fiind la sediul unui magazin unde, prin forțarea unei uşi termopan hoții au sustras un monitor, o unitate de calculator, un telefon mobil şi o suma de bani, toate în valoare de aproximativ 4.000 lei. Alte furturi au fost comise dintr-o frizerie și dintr-un atelier foto-video.

IPJ Suceava a informat că cercetările vor continua pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate pentru infracțiunile de tăinuire și furt.


Intră acum și în grupul de