Puternic incendiu in Campulung Moldovenesc care a afectat doua gospodarii


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari câmpulungeni au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Silvestru A., pe strada Liliacului, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a anunţat ISU Suceava

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la trei anexe gospodăreşti şi exista pericolul de propagare la casa de locuit. Flăcările afectaseră şi o anexă a unei gospodării învecinate, ameninţând şi locuinţa acesteia.

incendiu casa pompieri isu interventie (13)

Incendiul a fost lichidat la ora 4:06.

Au ars un garaj pe 18 metri pătraţi, un adăpost de animale pe 36 de metri pătraţi şi acoperişul bucătăriei de vară pe 18 metri pătraţi. Au mai fost distruse circa patru tone de plante furajere, trei metri cubi lemn de foc, obiecte de mobilier şi alte bunuri materiale. La anexa gospodăriei învecinate au ars aproximativ trei metri pătraţi din acoperiş.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric din cauza unui cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii militari au salvat bucătăria de vară, casa de locuit, precum şi locuinţa şi anexa gospodăriei învecinate, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de