Peretele unui imobil din Campulung Moldovenesc, distrus de un sofer beat si cu permisul de conducere retinut

Un autoturism care circula pe varianta de camioane a municipiului Câmpulung Moldovenesc din direcția Vatra Dornei spre Suceava în seara zilei de vineri, 19 decembrie, în jurul orei 22.00, a distrus un perete al unui imobil de pe partea opusă a drumului, după ce a părăsit sensul de mers.

Polițiștii au găsit la locul accidentului un bărbat de 31 de ani, din localitate care a declarat că mașina îi aparține, însă vinovat de producerea evenimentului rutier nu este el, ci fratele său de 25 de ani, care s-a speriat și a plecat. De asemenea, un echipaj al ambulanței a ajuns la fața locului pentru a acorda îngijiri medicale bărbatului de 31 de ani întrucât prezenta leziuni minore în zona feței.

ambulanta noaptea

Potrivit IPJ Suceava, în timpul cercetărilor, la locul accidentului a venit și bărbatul de 25 de ani, care, deși inițial a declarat că nu a condus autoturismul implicat în accident, ulterior a revenit și a spus polițiștilor că el a condus autoturismul.

Cei doi frați au fost testați cu etilotestul, ocazie cu care polițiștii au constatat că bărbatul de 31 de ani avea 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cel de 25 de ani, 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma unor cercetări amănunțite, bărbatul de 25 de ani a consemnat faptul că nu el a condus autoturismul implicat în accident, dar, la solicitarea fratelui său, a spus poliției că el a provocat accidentul.

Verificând baza de date, oamenii legii au aflat că bărbatul de 31 de ani are permisul de conducere reținut de pe data de 1 noiembrie 2013. El este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.