Peretele unui imobil din Campulung Moldovenesc, distrus de un sofer beat si cu permisul de conducere retinut


Intră acum și în grupul de

Un autoturism care circula pe varianta de camioane a municipiului Câmpulung Moldovenesc din direcția Vatra Dornei spre Suceava în seara zilei de vineri, 19 decembrie, în jurul orei 22.00, a distrus un perete al unui imobil de pe partea opusă a drumului, după ce a părăsit sensul de mers.

Polițiștii au găsit la locul accidentului un bărbat de 31 de ani, din localitate care a declarat că mașina îi aparține, însă vinovat de producerea evenimentului rutier nu este el, ci fratele său de 25 de ani, care s-a speriat și a plecat. De asemenea, un echipaj al ambulanței a ajuns la fața locului pentru a acorda îngijiri medicale bărbatului de 31 de ani întrucât prezenta leziuni minore în zona feței.

ambulanta noaptea

Potrivit IPJ Suceava, în timpul cercetărilor, la locul accidentului a venit și bărbatul de 25 de ani, care, deși inițial a declarat că nu a condus autoturismul implicat în accident, ulterior a revenit și a spus polițiștilor că el a condus autoturismul.

Cei doi frați au fost testați cu etilotestul, ocazie cu care polițiștii au constatat că bărbatul de 31 de ani avea 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cel de 25 de ani, 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma unor cercetări amănunțite, bărbatul de 25 de ani a consemnat faptul că nu el a condus autoturismul implicat în accident, dar, la solicitarea fratelui său, a spus poliției că el a provocat accidentul.

Verificând baza de date, oamenii legii au aflat că bărbatul de 31 de ani are permisul de conducere reținut de pe data de 1 noiembrie 2013. El este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de