Padurar amenintat si luat la bataie pentru ca a fotografiat niste hoti de lemne


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 60 de ani, comuna Mănăstirea Humorului, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Gura Humorului Canton Silvic ,,Hașca”, a fost amenințat și luat la bătaie de un hoț de lemne pe motiv că a fotografiat mai multe persoane în timp ce încărcau bușteni într-o autoutilitară.

busteni padure

Polițiștii suceveni au fost sesizați cu privire la fapta comisă în cursul zilei de luni, 5 ianuarie, în jurul orei 15.30, pădurarul susținând că a a fost victima infracțiunii de ultraj.

În urma cercetărilor efectuate, echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului a aflat de la bărbatul în vârstă de 60 de ani că în timp ce se afla în patrulare s-a sesizat cu privire la faptul că mai multe persoane încarcă bușteni într-o autoutilitară aflată în proprietatea unui bărbat de 43 ani, din satul Pleșa, comuna Mănăstirea Humorului.

Pădurarul a scos telefonul mobil și a fotografiat buștenii încărcați de hoții de lemne, moment în care  proprietarul maşinii a strigat la pădurar să șteargă fotografia. Bărbatul de 43 de ani l-a amenințat pe pădurar cu acte de violență, după care  l-a lovit cu pumnul.

„S-a  luat legătura cu procurorul de serviciu, cauza fiind înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, urmând a se dispune procedural”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.


Intră acum și în grupul de