Acasă Actualitate Dorna Arini, polul frigului din judetul Suceava! Termometrele au aratat minus 30...

Dorna Arini, polul frigului din judetul Suceava! Termometrele au aratat minus 30 de grade Celsius


Intră acum și în grupul de

Comuna Dorna Arini a fost, joi dimineaţă, polul frigului din judeţul Suceava, termometrele coborând până la minus 30 de grade Celsius.

Potrivit prefectului de Suceava, Florin Sinescu, cea mai scăzută temperatură din această iarnă a fost înregistrată în judeţ joi dimineaţa, la ora 5, de minus 30 de grade Celsius în comuna Dorna Arini, în timp ce cea mai ridicată temperatură a fost de 17,8 grade Celsius în oraşul Siret.



 

Cel mai gros strat de zăpadă, de 32 de centimetri, este în comuna Brodina.

GER - AVERTIZARI

În municipiul Suceava, cea mai scăzută temperatură a fost de minus 19 grade Celsius şi s-a înregistrat joi dimineaţa la ora 7, iar aici stratul de zăpadă este de şase centimetri.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai arătat că în comuna Crucea s-a format un pod de gheaţă pe râul Bistriţa care a schimbat cursul apei spre o locuinţă şi a precizat că în zonă a fost ridicat miercuri un dig cu o lungime de 30 de metri şi o înălţime de un metru pentru a proteja locuinţa care risca să fie inundată.

Totodată, Florin Sinescu a menţionat că şapte trenuri care trec prin Suceava au avut întârzieri, cea mai mare de 148 de minute, a fost a trenului Vereşti-Botoşani, iar trenul Bucureşti-Vatra Dornei a avut întârziere de 100 de minute în timp ce trenul Cluj- Suceava a înregistrat o întârziere de 85 de minute.

 

Celelalte trenuri au avut întârzieri de 40-45 de minute.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version