Forte de interventie s-au chinuit sa gaseasca o femeie ce anuntase la 112 ca s-a ratacit pe camp. Vezi unde a fost gasita femeia


Intră acum și în grupul de

Timp de patru ore, în noapte, polițiștii din Rădăuți și Gălănești, alături  de doi câini de urmă şi un echipaj de intervenție ISU Rădăuți, un echipaj al ambulanței și mai mulți jandarmi au încercat să dea de urma unei femei care a sunat la 112 anunțând că s-a rătăcit pe un câmp.

jandarmi caine

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la miezul nopții, o femeie de 27 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a sesizat prin 112 faptul că, a plecat din satul Costișa din comuna Frătăuții Noi, către satul Baineț din comuna Mușenița, dar mergând peste câmp s-a rătăcit și se află în zona dintre Pârâul Rusului și iazurile aflate în apropierea satului Climăuți, comuna Mușenița.

În zona respectivă a ajuns imediat o patrulă de poliție care a aflat de la tânără, după ce a contactat-o de mai multe ori, că a consumat 300 mililitri de alcool și se află pe un câmp, dar nu cunoaște exact locul.

Fiind sunată din nou de către patrula de serviciu, apelanta nu a mai răspuns, având telefonul închis, fapt pentru care la nivelul Poliţiei municipiului Rădăuți s-a constituit o echipă complexă de căutare formată din zece poliţişti din Gălănești, dar şi din Rădăuți. Totodată, având în vedere temperatura scăzută de la ora apelului şi necesitatea identificării persoanei în cel mai scurt timp, au fost aduşi şi cei doi câini de urmă din dotarea Poliției municipiului Rădăuți și au fost cooptate echipe de intervenție ale ISU Rădăuți, ale Jandarmeriei și un echipaj al ambulanței.

Forțele de intervenție au efectuat căutări pe o distanță de aproximativ patru kilometri, însă nu au găsit indicii cu privire la faptul că în zonă au circulat persoane, câmpul fiind acoperit cu zăpadă.

Concomitent cu căutările și scotocirile efectuate în zona semnalată, poliţiştii au  efectuat investigații şi pe raza satului Costișa, comuna Frătăuții Noi, privind identificarea persoanei apelante. Astfel, femeia de 27 de ani a fost găsită la domiciliu, dormind, în vădită stare de ebrietate.

După patru ore de căutări, forțele de ordine s-au retras la subunități, iar femeia a fost amendată cu 500 de lei pentru  apelarea abuzivă a SNUAU 112.

 


Intră acum și în grupul de