Ion Lungu luat prin surprindere in conferinta de presa de un sucevean suparat


Intră acum și în grupul de

Un sucevean nemulţumit de şanţurile lăsate în asfalt de firmele care au lucrat la reţeaua de canalizare, l-a interpelat pe primarul Ion Lungu în conferinţa săptămânală de presă.

Ion Lungu a avut, miercuri, parte de o surpriză în timpul conferinţei de presă.

ion lungu si claudiu piersic (2)

Un bărbat, care a asistat la această conferinţă de presă, la un moment dat s-a prezentat ca fiind Codrin Piersic, reprezentant al părinţilor din Şcola Filadelfia, şi a spus că în numele acestora vrea să reclame starea drumurilor din zona respectivei şcoli.

El a arătat că sunt şanţuri în care sucevenii îşi rup maşinile, dar şi că sunt maşini parcate ilegal în respectiva zonă ceea ce duce la producerea de accidente.

Bărbatul a spus că este foarte nemulţumit că municipalitatea nu a luat atitudine faţă de modul în care firmele care au lucrat la reţelele de canalizare au lăsat în urmă şanţuri în străzile din zona respectivă, dar şi că nu se face nimic în domeniul respectării legislaţiei rutiere.

Vizibil iritat, primarul a răspuns că acest tip de probleme se discută în cadrul audienţelor şi nu în conferinţa de presă la care participă doar reprezentanţii presei.

El a explicat că ştie de stare drumurilor care au fost afectate de lucrările de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare, dar că tocmai pentru acest motiv propune reparaţii pe 209 străzi din municipiu.

În ceea ce priveşte respectarea legislaţiei rutiere, primarul a spus că aceasta ţine de Poliţia rutieră, care nu este în coordonarea Primăriei  şi nu de poliţia locală.

Este pentru prima dată în 11 ani de când Ion Lungu organizează conferinţe săptămânale de presă când se produce un incident de acest tip.


Intră acum și în grupul de