Iesean retinut pentru ca fura gainile din curtile unor familii din Radauti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Ţibana, judeţul Iaşi, dar care locuiește fără forme legale în municipiul Rădăuţi, a fost introdus în arestul Poliției după ce a fost găsit vinovat în mai multe cazuri de furt. El avea la activ 15 infracţiuni de furt calificat și o infracțiune de tentativă la furt calificat, dar polițiștii au probat și comiterea altor patru infracțiuni în perioada 3 aprilie 2014 – 8 ianuarie 2015, pe raza municipiului Rădăuţi.

gaini

Potrivit poliștilor din cadrul IPJ Suceava, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2014, după ora 23.00, tânărul a pătruns în curtea şi în magazia anexă a imobilului aparţinând unui bărbat de 42 ani, de unde a sustras nouă păsări în valoare de 350 lei.

De asemenea, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2014, a pătruns în curtea şi în magazia anexă a imobilului aparţinând unei femei de 77 ani, de unde a sustras zece păsări, în valoare de circa 350 lei.

O alte spargere a comis-o tânărul în noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2014 când a pătruns în anexa imobilului aparţinând unei femei de 43 ani, de unde a sustras zece păsări, în valoare de 400 lei.

Și în perioada 1 decembrie 2014 – 8 ianuarie 2015, prin escaladarea gardului, a pătruns în curtea imobilului aparţinând  unei femei de 58 ani, de unde a sustras un metru ster lemn foc și o roabă, în valoare de 250 lei. Aparatul de sudură a fost recuperat de la autor şi restituit persoanei vătămate .

„Față de tânăr a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea a 20 acte materiale privind comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat și s-a procedat la reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore. Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de