Sicane intre liderii suceveni ai noului PNL


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, l-a contrazis, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, pe colegul său de partid, co-preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, privind numărul de delegaţi de la Consiliul Naţional de Coordonare al PNL care va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie.

Băişanu a spus că cei din vechiul PNL, cei care au legătură cu Brătianu, vor avea un număr de 13 delegaţi şi nu 5 aşa cum a spus Bălan.

steliana vasilica miron si baisanu

Băişanu a apreciat că Ioan Bălan, care este şi vicepreşedinte pentru regiunea nord est a partidului, ar fi fost greşit informat.

Vicepreşedintele pentru Regiunea Nord Est a PNL, deputatul Ioan Bălan, a declarat săptămâna trecută că delegaţia judeţului Suceava va avea cel mai mare număr de delegaţi la Consiliul Naţional de Coordonare al noului Partid Naţional Liberal, respectiv 19, dintre care 14 PDL şi cinci PNL.

Flutur Balan Harsovschi PNL sigla (6)

El a spus că în cadrul reuniunii de la Bucureşti se vor dezbate criteriile de armonizare a bazei PNL şi se vor stabili principiile de funcţionare mai departe a noii structuri politice, la nivel de Camera Deputaţilor şi Senat. ”Se vor discuta probleme ce ţin de buna funcţionare a PNL şi problemele din unele organizaţii din ţară. Acolo vom dezbate şi vom lua hotărâri”, a spus Bălan.


Intră acum și în grupul de