Un barbat s-a urcat beat la volan, ranidu-si intr-un accident sotia si copilul de trei ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Horodniceni, a produs un accident rutier pe raza comunei Moara, după ce s-a urcat beat la volan. Soția și copilul în vârstă de trei ani ai șoferului au fost răniți ușor în urma impactului.

politie accident rutier

Sâmbătă, în jurul orei 17.50, pe raza comunei Moara, șoferul de 30 de ani, din Horodniceni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Suceava, care circula regulamentar din sens opus.

Potrivit polițiștilor, în urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, a fost proiectat într-o mașină staţionată pe acostament, având în vedere direcţia sa de mers. Cei doi pasageri aflați în mașina bărbatului din Horodniceni, respectiv soția, în vârstă de 30 de ani și fiul lor de trei ani, au fost răniți ușor.

Cei doi șoferi implicați în accidentul rutier au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatul de 30 de ani şi negativ în cazul bărbatului de 44 de ani.

 


Intră acum și în grupul de