Un tanar din Bunesti si-a facut masina zob intr-un accident, dar a omis sa anunte politistilor ca a ranit o fata


Intră acum și în grupul de

Un tânăr șofer în vârstă de 25 de ani, din comuna suceveană Bunești, s-a izbit cu mașina într-un podeț, anunțând la Poliția din localitate producerea evenimentului rutier, însă fără a menționa faptul că din accident au rezultat victime omenești.

politie minor volan

În prima zi a lunii februarie, la miezul nopții, polițiștii din Fălticeni au sesizați de omologii lor din Iași despre faptul că sâmbătă a ajuns la spitalul din Iași o adolescentă de 16 ani care a susținut că a fost victima unui accident rutier produs în Bunești.

În urma cercetărilor făcute, polițiștii au stabilit că joi dimineață, în jurul orei 3.00, adolescenta se afla în calitate de pasager în mașina tânărului de 25 de ani. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de ceață densă, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, izbindu-se într-un podeț din beton. După evenimentul rutier, în jurul orei 07.20, tânărul șofer s-a prezentat la Postul de Poliție Bunești pentru a anunța accidentul. Tânărul nu le-a menționat polițiștilor faptul că din accident au rezultat victime omenești și nu a solicitat autorizație de reparație, întrucât mașina a fost distrusă și va fi dezmembrată.

Polițiștii i-au întocmit tânărului de 25 de ani un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviințarea poliției.

 


Intră acum și în grupul de