Batrana din Suceava, inselata prin metoda „accidentul” de doi escroci. Vezi cati bani i-au luat!


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 77 de ani din municipiul Suceava a fost înșelată de doi escroci cu 1.400 lei prin metoda „accidentul”.

bani 2

Femeia a fost sunată miercuri dimineața, în jurul orei 9.00, de un bărbat care s-a recomandat drept polițist și care i-a comunicat că fiul său a avut un accident, în urma căruia doi copii au fost răniți pe trecerea de pietoni.

Potrivit Poliției Județene, ulterior victima a fost sunată de un alt bărbat care s-a prezentat drept avocat, spunându-i că fiul său are nevoie de 12.000 lei pentru a se împăca cu rudele copiilor accidentați. Femeia i-a comunicat că are doar 1.400 lei, fiind dispusă să ofere banii pentru rezolvarea problemei.

Astfel, bătrâna s-a întâlnit în cursul zilei cu un bărbat necunoscut căruia i-a înmânat suma de 1.400 lei.

Abia în cursul după-amiezii, în jurul orei 16.00, bătrâna a luat legătura cu fiul său, acesta spunându-i că se află în Germania şi nu a suferit nici un accident rutier.

În aceste condiții, femeia a sesizat Poliția despre cele întâmplate, polițiștii întocmind un dosar penal pentru înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de