Secretarul general al PNL Suceava: „Consideram ca este deplasata orice anuntare a vreunui candidat pentru Primaria Suceava, pentru 2016”


Intră acum și în grupul de

baisanu si doroftei

Conferinta de presa la sediul PNL Suceava

Ovidiu Doroftei, viceprimarul Sucevei:

„Va ramane un subiect de actualitate desemnarea candidatilor pentru Primaria Suceava in 2016, acolo unde domnul Baisanu doreste sa candideze.”

Daniel Roibu, secretarul general al PNL Suceava:

„S-a facut un sondaj de opinie cu uz intern despre persoanele care se situeaza cel mai bine la nivel de Suceava pentru functia de primar. Printre cei cu sanse se evidentiaza Sanda-Maria Ardeleanu, Lucian Harsovschi, Ovidiu Doroftei, Alexandru Baisanu si Ioan Balan. Consideram ca este deplasata orice anuntare a vreunui candidat pentru primaria Suceava pentru 2016.

Reiteram tuturor conditiile impuse de conducerea PNL pentru fuziune, inclusiv dlui Flutur, sa se abtina la orice fel de declaratii belicoase.

Declaratii referitoare la numar si la candidaturi s-au facut de la cei din aripa PDL. Sunt declaratiile facute in presa locala, nu am idee cine le-a facut. Sunt in presa. Cineva le-a dat informatia asta e clar.

Intr-o saptamana se va definitiva sondajul de opinie. Inca nu stim rezultatele exacte. E facut la comanda fostului PNL. Nu stim care e ordinea. E clar ca in lista apare si Tiberius Bradatan la intentia de vot a sucevenilor.”

 


Intră acum și în grupul de