Tigari de circa 55.000 de lei, abandonate in padure la Brodina. Cei trei contrabandisti, somati cu focuri de arma, au reusit sa fuga


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vicovu de Sus, Brodina şi Ulma au făcut miercuri seara o captură de țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 55.000 lei, după ce au surprins trei persoane care cărau colete voluminoase într-o zonă împădurită de pe raza comunei Brodina.

tigari contrabanda

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 19.50, polițiștii i-au observat pe cei trei coborând dintr-o zonă împădurită de pe raza comunei Brodina, ocazie cu care au plecat în urmărirea acestora și i-au somat verbal.

Speriați de polițiști, cei trei au abandonat coletele şi au fugit pe direcţii diferite spre zona împădurită. În acest sens, doi polițiști din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au efectuat fiecare câte două focuri de avertisment în plan vertical.

Cu toate acestea, cele trei persoane nu s-au supus somaţiilor şi profitând de distanţă şi de întuneric, au dispărut în zona împădurită.

Polițiștii au descoperit în cele trei colete 5.480 de pachete de ţigări cu timbru duty-free şi de provenienţă extracomunitară, în valoare de 55.000 lei.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, a informat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de