Vezi cum se poate fura dintr-un magazin din Radauti folosind copilul din carucior-video


Intră acum și în grupul de

Un angajat al unui hypermarket  din municipiul Rădăuţi, a sesizat că în timp de se afla în serviciul de pază în magazin, a fost lovit în holul de la ieşire, de un bărbat.

Poliţia a informat că agentul de pază a  relatat că în timp ce se afla la pupitrul camerelor de supraveghere video din magazin, a observat o persoană de sex masculin, însoţit de o femeie, care s-au deplasat în raioanele magazinului, în cărucior aflându-se şi un copil de circa 2 ani.

La un moment dat, bărbatul a luat de la raionul cosmetice o cutie de carton, de culoare neagră, în care se afla un parfum, pe care i-a dat-o în mână copilului.

 

Vezi aici cum a pus copilului în mână cutia cu parfum.

La ieşire, în dreptul casei de marcaj, bărbatul a împins căruciorul, în care se afla copilul cu cutia în mână, fără ca acest produs să fie înregistrat, după care a prezentat la casa de marcat diverse produse pe care le-a achitat .

În acel moment, agentul de pază, a ieşit din cabina de supraveghere, în holul de ieşire, unde a întrebat bărbatul în legătură cu cutia luată din raft şi neîncasată la casă. Respectivul l-a lovit pe agentul de pază, fără ca persoanele prezente în magazin, angajaţi sau clienţi să riposteze în vreun fel, după care a părăsit incinta.

Vezi aici cum l-a bătut pe agentul de pază şi cum a reuşit apoi să plece fără ca altcineva din magazin să se sesizeze.

În urma activităţilor investigative efectuate au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind B. Elena de 19 ani şi L. Robert de 23 ani, concubini, ambii din municipiul Rădăuţi.

Persoana vătămată, R. Florin a fost examinată medical, i s-a eliberat certificat medico – legal  şi necesită 7-8 zile îngrijiri medicale.

Faţă de B. Elena s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la furt calificat prev. de art. 48 raportat la art. 228, alin.1, art. 229 alin. 1, lit. b Cod Penal , fiind cercetată în stare de libertate.

Faţă de L. Robert s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prev. de art. 233 alin. 1, art. 234, alin. 1, lit. d şi art. 371 Cod Penal, iar în cursul zilei de 05.02.2015, după audierea acestuia emiţându-se  ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de