Parlamentar sucevean recunoaste: La sase dimineata dorm cel mai adanc. Nu ma tem de masinile cu girofar


Intră acum și în grupul de

Unul dintre parlamentarii suceveni aflaţi în coaliţia de guvernare a recunoscut că nu are nici o teamă de maşinile cu girofar.

Preşedintele PC Suceava, deputatul Cezar Cioată, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV a declarat că „la ora 6 dimineaţa (ora la care procurorii anticorupţie încep percheziţii domiciliare n.r.) dorm cel mai adânc, nu mă tem de maşinile cu girofar”.

DSCF0227

Comentând scandalul actual legat de mai multe cereri de încuviinţare a urmăririi penale faţă de parlamentari, Cioată a spus că fiecare are viaţa lui, problemele lui personale şi politice.

El a arătat că orice scandal de acest gen are impact negativ asupra Parlamentului şi afectează serios imaginea României pe plan internaţional.

În ceea ce priveşte declaraţiile deputatului Elena Udrea privind pe şeful SRI, Florian Coldea, el a spus că serviciile sunt cel mai important pion pentru securitatea unei ţări.

„Dacă doamna Udrea a ales să arunce cu noroi, e strict problema ei”, a spus Cioată.

Totodată, el a declarat că PMP va rezista ca partid pentru că nu e numai Elena Udrea în acest partid şi că există membri care pot să preia această formaţiune politică.

„Sunt oameni de valoare care pot duce partidul mai departe”, a spus liderul PC Suceava.

 


Intră acum și în grupul de