Liderul PC Suceava, Cezar Cioata, sustine ca la Brosteni va fi construita o fabrica de cabluri auto


Intră acum și în grupul de

Liderul PC Suceava, deputatul Cezar Cioată, a declarat, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că în zona Broşteni există o mare problemă legată de lipsa locurilor de muncă pentru femei.

El a spus că motorul dezvoltării acestei zone este legat de un program de dezvoltare a turismului de agrement, sportiv, de aventură pentru că zona are potenţial.

cezar cioata

Cioată a explicat că pentru dezvoltarea zonei este importantă reabilitarea drumul naţional DN 17 B de la Vatra Dornei spre Poiana Largului.

El a arătat însă că în zonă o problemă majoră este a femeilor care nu-şi găsesc loc de muncă şi că sunt câteva sute de femei în această situaţie.

„Zeci de femei mi s-au plâns că sunt în pragul disperării pentru că nu au unde munci, au copiii la şcoală. Cred că ar trebui adusă o investiţie pentru locuri de muncă pentru femei”, a spus deputatul Cezar Cioată.

El a declarat că se discută pentru aducerea în zonă a unei fabrici de cabluri auto.

„E una dintre variantele discutate. Negocierile sunt destul de avansate”, a spus Cioată care a adăugat că prin această investiţie se vor crea circa o sută de locuri de muncă.

Preşedintele PC Suceava a subliniat că cea mai mare problemă a românilor este că majoritatea se gândesc la ziua de mâine.

„Majoritatea românilor se gândesc la ziua de mâine şi nu e bine. Trebuie făcut ceva şi crescut nivelul de trai al românilor”, a declarat deputatul care a menţionat că speră că programul de guvernare va fi dus la bun sfârşit pentru ca să existe şanse de reuşită pentru creşterea nivelului de trai.


Intră acum și în grupul de