Soferii au de parcurs doar trei kilometri de la Gura Humorului pana la Campulung Moldovenesc. Vezi cum este posibil asa ceva


Intră acum și în grupul de

Situație inedită pe DN 17, la ieșirea din Suceava spre Gura Humorului. Șoferii care trec de zona „Zidului Morții” și vor să se îndrepte spre Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau chiar spre Cluj sunt puși într-o gravă încurcătură. Astfel, conducătorii auto constată că au de parcurs de patru ori mai mulți kilometri decât în mod real până la Gura Humorului, iar Clujul este „la o aruncătură de băț”, distanța de parcurs fiind foarte mică.

 

indicator auto distanta gresit pe DN 17 (1)

Așa cum arată indicatorul de orientare și informare a șoferilor în trafic, instalat imediat după „Zidul Morții”, șoferii care se deplasează spre Gura Humorului au de parcurs 145 de kilometri până la destinație, iar până în Câmpulung Moldovenesc alți trei kilometri, adică o distanță finală de148 de kilometri.

semne  (2)

 

Drumul spre Bistrița a fost scurtat după cum reiese din indicatorul rutier, șoferii fiind informați că au de condus 159 de kilometri.

 

La fel se poate spune și despre numărul de kilometri ce trebuie parcurși până la Dej sau Cluj, respectiv 179 și 182 de kilometri.

 

 

 

Potrivit site-ului distanta.ro, în mod real șoferii au de parcurs din Suceava până în Gura Humorului 35 de kilometri, până în Câmpulung Moldovenesc 67 de kilometri, până în Bistrița 191 kilometri, până la Dej 255 kilometri, iar până în Cluj 306 kilometri.

semne  (1)

 

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de