Cinci tineri pusi sub urmarire penala, trei dintre acestia fiind bagati in arestul Politiei dupa scandalul din luna ianuarie dintr-un club din Suceava


Intră acum și în grupul de

În urma scandalului de la mijlocul lunii ianuarie dintr-un club din zona centrală a Sucevei, polițiștii au reușit să identifice cei cinci tineri implicați, trei dintre aceștia ajungând în arestul IPJ Suceava.

Polițiștii suceveni au informat că vineri, 6 februarie, în baza măsurilor investigative dispuse au fost identificaţi tinerii implicaţi într-un scandal în data de 18 ianuarie, într-un club din municipiu. Astfel, polițiștii i-au identificat pe C. Ioan, de 27 ani, H. Ioan, de 22 ani, ambii din comuna Dărmăneşti, C. Andrei, de 22 ani, din comuna Pătrăuţi, U. Traian, de 19 ani şi I. Mihai, de 20 ani, ultimii doi fiind din Suceava. Față de cei cinci, pe baza probatoriului administrat, s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să se dispună procedural.

Versus scandal 1

Totodată, față de C. Andrei, U. Traian şi I. Mihai s-a pus în mişcare acţiunea penală şi s-au emis ordonanţe de reţinere pe timp de 24 ore, aceştia fiind introduşi în arestul IPJ Suceava.

„Verificările sunt continuate de poliţiştii judiciarişti pentru stabilirea participaţiei fiecăruia, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună procedura prin unitatea de parchet competentă”, au transmis reprezentanții Poliției Județene.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 17 spre 18 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un grup de tineri au provocat scandal la intrarea într-un club din municipiul Suceava.

„Din verificările efectuate a reieşit că în data de 18.01.2015, în jurul orelor 02.00, un grup de tineri necunoscuţi care intenţionau să intre în clubul respectiv, au fost opriţi de către agenţii de pază la intrare, nefiindu-le permis accesul în interior întrucât erau cunoscuţi ca persoane turbulente. În urma refuzului agenţilor de pază, câţiva din tinerii respectivi s-au manifestat violent, după care au părăsit zona. Cei doi agenţi de pază, şi-au exprimat poziţia procesuală rezervându-şi dreptul de a nu depune plângere prealabilă sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Cu toate acestea, având în vedere pericolul social generat de astfel de atitudini şi comportamente care aduc atingere valorilor comunitare şi pot induce o stare de nesiguranţă în special în rândul tinerilor care frecventează astfel de locaţii cu scopul de a se distra în mod civilizat, poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat cercetări întocmind un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au comunicat polițiștii suceveni, duminică, 8 februarie, după ce ziarul electronic News Bucovina a prezentat incidentul la data de 18 ianuarie.

Vezi și https://www.newsbucovina.ro/actualitate/119654/petrecareti-intoxicati-cu-spray-uri-lacrimogene-intr-un-club-din-zona-centrala-a-sucevei


Intră acum și în grupul de