Suceveanul care si-a injunghiat vecinul pentru un loc de parcare, pus sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus, luni seara, începerea urmăririi penale pentru tentativa la infracţiunea de omor, faţă de Vladimir Tudosanu care i-a aplicat trei lovituri cu un cuţit unui bărbat după ce s-au certat pe un loc de parcare.

cutit

Parchetul Tribunalului Suceava a dispus, marţi, prin ordonanţă, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva  Tudosanu pentru tentativă la infracţiunea de omor.

Astfel, anchetatorii au stabilit că pe fondul unei dispute de la locul de parcare şi a stării de ebrietate, Tudosanu, cu intenţie a aplicat asupra lui B.O.G, (44 ani) trei lovituri cu un cuţit în zone vitale ale corpului (zona toracelui), cauzându-i leziuni grave care au necesitat internarea acesteia în spital.

Prin ordonanţă s-a dispus reţinerea inculpatului Tudosanu Vladimir pe o durată de 24 ore.

 

În raport cu circumstanţele în care s-a comis fapta şi cu cele personale ale inculpatului, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava din data de 10.02.2015 s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile începând cu 11.02.2015.

Cercetările în acest caz continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

 


Intră acum și în grupul de