Selecție de cadre didactice pentru Corpul National de Experti in Management Educational


Intră acum și în grupul de

Calendarul desfăşurării concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional pentru anul 2015 a fost publicat de Inspectoratul Şcolar Suceava.

ISJ suceava

Procesul de selecție la cea de-a opta etapă a început de marți, 10 februarie, odată cu afișarea numărului de locuri scoase la concurs și a metodologiei, și se va încheia la data de 27 martie, când va fi emis ordinul de înscriere a dascălilor în Registrul Național al experților în management educațional.

Potrivit calendarului concursului de selecție a dascălilor, între 10 și 22 februarie, se va completa formularul de selecție online, în aplicația electronică, iar pe 22 februarie se vor afișa listele cu candidații admiși.

Ulterior, în zilele de 23 și 24 februarie, se va depune la ISJ portofoliul cu documentele prevăzute de metodologie, urmând ca pe 25 și 26 februatie ISJ să transmită la Ministerul Educației lista cu candidații admiși și dosarele acestora.

Portofoliile dascălilor vor fi evaluate între 27 februarie și 5 martie, pe 6 martie urmând să fie afișate rezultatele evaluării. Contestațiile vor putea fi depuse între 9 și 13 martie, iar între 9 și 24 martie vor fi soluționate.

Rezultatele contestațiilor vor fi trimise de Ministerul Educației inspectoratului școlar pe 24 martie. Apoi, ISJ va întocmi în zilele de 25 și 26 martie listele cu candidații promovați.

Încheierea procesului de selecție va avea loc pe 27 martie, odată cu emiterea ordinului de ministru privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul Național al experților în management educațional.

Mai multe informații despre cea de-a opta etapă de selecţie a cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional pot fi consultate pe site-ul ISJ Sucava (http://www.isj.sv.edu.ro).


Intră acum și în grupul de