Acasă Actualitate Peste 8.000 de tigari confiscate si o masina retinuta, in Vama Siret

Peste 8.000 de tigari confiscate si o masina retinuta, in Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Inspectorii vamali din Siret au confiscat, într-o singură zi, peste 8.000 de țigări cu timbru de Ucraina, au reținut o mașină și au dat amenzi de 12.000 de lei.

tigari provenienta ucraineana



În cursul zilei de vineri, 20 februarie, inspectorii vamali din Siret au constatat două fapte de sustragere de la controlul vamal a 8.200 bucăți de țigarete de contrabandă de diferite mărci.

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale a Vămilor, țigările au fost depistate în două mașini care se deplasau pe ruta Ucraina – România. Un prim caz s-a înregistrat vineri, în jurul orei 00:30, inspectorii găsind 2.200 de țigări nedeclarate într-un autoturism marca VW Passat. În acest caz, șoferul a primit o amendă de 5.000 de lei, iar țigările au fost confiscate.

Ulterior, în jurul orei 9.00, în urma unui control vamal amănunțit, s-au găsit ascunse si nedeclarate 6.000 de ţigarete într-un Audi A4, fapt pentru care a fost aplicată o amendă de 7.000 de lei, ţigările au fost confiscate, iar autoturismul a fost reținut până la achitarea amenzii.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version