Sucevean, prins de jandarmi cu doua sacose pline cu tigari pe care voia sa le vanda la bucata elevilor

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Suceava, a fost prins, luni, de o patrulă de jandarmi având asupra sa două sacoșe pline cu țigări pe care voia să le vândă la bucată elevilor.

TIGARA BUCATA 3

Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Jandarmeriei Suceava, luni, în jurul orei 16.00, o patrulă care se afla în zona pieţei agroalimentare din Burdujeni a observat un tânăr care avea asupra sa două plase, schimbându-și direcția de deplasare și ascunzându-se după o mașină din parcarea pieței.

Având în vedere comportamentul tânărului, jandarmii s-au apropiat de acesta pentru a-l legitima, însă suceveanul a fugit printre blocuri.

Abia la ultimul etaj al unui bloc de pe strada Iacob Zadik, jandarmii suceveni au reușit să-l prindă şi să-l imobilizeze pe tânăr, ocazie cu care au fost găsite 1.087 de ţigări de provenienţă extracomunitară, care nu erau ambalate în pachete, în cele două sacoșe.

Tânărul le-a declarat jandarmilor că dorea să comercializeze ţigările în zona instituţiilor de învăţământ, la preţul de 50 de bani bucata.

TIGARI BUCATA

Sursa citată a arătat că țigările au fost predate Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava.