Sucevean, prins de jandarmi cu doua sacose pline cu tigari pe care voia sa le vanda la bucata elevilor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Suceava, a fost prins, luni, de o patrulă de jandarmi având asupra sa două sacoșe pline cu țigări pe care voia să le vândă la bucată elevilor.

TIGARA BUCATA 3

Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Jandarmeriei Suceava, luni, în jurul orei 16.00, o patrulă care se afla în zona pieţei agroalimentare din Burdujeni a observat un tânăr care avea asupra sa două plase, schimbându-și direcția de deplasare și ascunzându-se după o mașină din parcarea pieței.

Având în vedere comportamentul tânărului, jandarmii s-au apropiat de acesta pentru a-l legitima, însă suceveanul a fugit printre blocuri.

Abia la ultimul etaj al unui bloc de pe strada Iacob Zadik, jandarmii suceveni au reușit să-l prindă şi să-l imobilizeze pe tânăr, ocazie cu care au fost găsite 1.087 de ţigări de provenienţă extracomunitară, care nu erau ambalate în pachete, în cele două sacoșe.

Tânărul le-a declarat jandarmilor că dorea să comercializeze ţigările în zona instituţiilor de învăţământ, la preţul de 50 de bani bucata.

TIGARI BUCATA

Sursa citată a arătat că țigările au fost predate Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava.

 


Intră acum și în grupul de