Elevii de clasele a XI-a si a XII-a din 41 de licee din Suceava incep simularea examenului de bacalaureat


Intră acum și în grupul de

Simularea examenului de bacacalaureat se va desfăşura în 41 de licee din judeţul Suceava, luni, începând cu ora 9,00, fiind programată proba scrisă la  Limba şi literatura română.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Mariana Drumea, a declarat că  înaintea organizării simulării examenului de bacalaureat a avut loc  simularea tehnică privind transmiterea şi descărcarea subiectelor, transmiterea procedurilor de lucru şi a prevederilor metodologice.
Ea a mai spus că elevii de la Seminarul Teologic au fost arondaţi la centrul de examen Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava din cauza neîndeplinirii condiţiilor tehnice de supraveghere video în spaţiile în care funcţionează Seminarul.

elevi examen

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a precizat că în cadrul Comisiei judeţene de Bacalaureat au fost aprobate cererile ca doi elevi cu deficienţă motorie de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava să susţină simularea examenului în condiţii speciale. Aceştia  vor rezolva subiectul prin dictare.

La  Liceul Tehnologic Special Bivolarie elevii vor susţine simularea în şcoala lor şi vor beneficia de interpreţi ai limbajului mimico-gestual.


Intră acum și în grupul de