Maria Andreea este „Crazy in Love”. Vezi aici cel mai nou videoclip al artistei


Intră acum și în grupul de

Artista Maria Andreea a revenit în atenția fanilor, la începutul primăverii cu un videoclip fresh, pasional, un cover după o piesă ce face parte din coloana sonoră a filmului „Fifty Shades of Grey”.

Tânăra suceveancă a ales să înregistreze în studio un cover după piesa „Crazy in Love” a artistei de peste ocean Beyonce.

maria andreea varlan

Maria Andreea a declarat, pentru NewsBucovina, că piesa „Crazy in Love” este una care s-a potrivit stilului ei muzical, dorindu-și să înregistreze coverul încă din luna decembrie. Tânăra ne-a mai spus că dacă ar fi să mai aleagă o piesă, aceea ar fi „Love me like you do”, cântată de Ellie Goulding în același film.

„Este prima dată când aleg să fac un cover, și cum nu-mi place să fie la fel ca altele, am schimbat puțin versurile și muzica. De adaptarea versurilor m-am ocupat eu, de muzică Alexandru Mihalache”, a scris Maria Andreea pe pagina sa de facebook.

Surprizele pe care le pregătește Maria Andreea vor continua și în această lună, când va lansa un nou single, o nouă piesă de dragoste, însă cu o altă abordare, diferită față de cea cu care și-a obișnuit publicul.


Intră acum și în grupul de