Sterilizarile lunare de la Vatra Dornei, un succes de fiecare data


Intră acum și în grupul de

sterilizari patrupede (5)

La Vatra Dornei au loc, lună de lună, cu sprijinul unei fundații din străinătate, sterilizări gratuite pentru patrupede.

Astfel, în zilele de 27 și 28 februarie, prin programul lunar Romania Animal Rescue, au fost sterilizate, la Vatra Dornei, 50 de animale de companie, dintre care 38 de caini – 28 femele și 10 masculi – și 12 pisici.

Potrivit Roxanei Pasat, una dintre organizatoarele acțiunilor de sterilizare gratuită, succesul activităților este dat de voluntarii care se ocupă de fiecare dată de buna desfășurare.

„Mulțumim Romania Animal Rescue, Maz, Sue, Nancy Janes, Lelia Leandra, dr.Livioara Rotariu, niște oameni minunați fără de care aceste campanii lunare la Vatra Dornei nu ar putea avea loc. Mulțumim domnului primar Ilie Boncheș care ne-a susținut de fiecare dată și ne-a pus la dispoziție spațiul necesar desfășurării acestor campanii, Orion Media Vatra Dornei și echipei Salvamont Vatra Dornei pentru întreaga susținere și tuturor inimoșilor voluntari care ni s-au alăturat și de această dată și pentru care le suntem profund recunoscători”, a mulțumit Roxana Pasat.

Organizatoarea campaniilor de sterilizări gratuite a patrupedelor din Vatra Dornei a precizat că aceste campanii vor continua, în beneficiul animalelor, în funcție de sprijinul pe care îl va primi din partea sponsorilor străini.

 

 


Intră acum și în grupul de