Strada Sucevei de la intrarea in Falticeni va fi refacuta pana in luna iulie si va avea iluminat pe mijloc


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat marţi seara în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că şoferii ar trebui ca din luna iulie să fie atenţi la radarele poliţiei când vor circula pe strada Sucevei pentru că va fi refăcută în totalitate şi va îndemna la circulaţie cu viteză.

Coman a spus că această stradă, pe care 90 la sută din autovehicule sunt din afara municipiului Fălticeni, trebuia să fie predată din 2006-2007 Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale pentru că e un drum naţional.

Catalin Coman

El a arătat că fălticenenii plătesc taxe locale pentru camioanele care trec pe această stradă şi o afectează.

Primarul a recunoscut că această stradă arată dezastruos, dar că are un plan ambiţios de refacere a acestei străzi care a fost afectată şi de lucrările de apă şi canalizare. El a explicat că, din păcate, fostul viceprimar liberal, Gheorghe Aldea, care s-a ocupat de acest proiect de apă şi canalizare, nu a avut rigoarea să ceară termene clare pentru finalizarea lucrărilor la refacerea străzii.

Cătălin Coman a mai spus că pe strada Sucevei există şi o problemă cu iluminatul public şi că s-a încercat să fie reabilitat, dar că starea veche a actualului sistem de iluminat a făcut ca decizia să fie pentru refacerea în totalitate.

Astfel, se renunţă la iluminatul actual, iar pe mijlocul străzii Sucevei va fi montată o reţea nouă, investiţie de 500.000 de lei a Primăriei.

 


Intră acum și în grupul de