Patru persoane ranite intr-un accident petrecut in Marginea din cauza unui sofer baut si cu permisul de conducere retinut


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă, pe DN 17A, în interiorul comunei Marginea, după ce un tânăr băut s-a urcat la volan, deși avea permisul de conducere reținut.

accident politie

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.15, un tânăr de 27 ani, din comuna Suceviţa, nu s-a asigurat şi a depăşit o mașină condusă în fața sa de un bărbat de 71 ani, din  comuna Marginea, care a virat la stânga, intrând astfel în coliziune laterală.

În urma impactului, mașina condusă de tânăr a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un stâlp de electricitate. Au fost răniți ușor cei trei pasageri aflați în mașină precum și tânărul șofer, toți din comuna Suceviţa.

După accident, tânărul de 27 de ani a părăsit locul faptei, însă a fost găsit la domiciliu în jurul orei 00:40.

Polițiștii i-au pus pe cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier să sufle în aparatul etilotest, ocazie cu care au constatat că șoferul de 27 de ani avea 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, oamenii legii au aflat că tânărul are permisul de conducere reţinut până la data de 7 mai 2015.


Intră acum și în grupul de