De ziua lui, primarul de Cimpulung a primit cadou legitimaTia de membru PNL


Intră acum și în grupul de

LegitimaTia de liberal i-a fost InmInatA Intr-un cadru festiv de preSedintele Ligii judeTene a aleSilor PNL, primarul de Suceava, Ion Lungu. Serban a declarat Intr-o conferinTA de presA cA nu a agreat proiectul politic privind fuziunea URR Si InfiinTarea PPCD, arAtInd InsA cA este de dreapta Si de aceea a ales sA se Inscrie In PNL. Am pornit pe principiul URR cA fiecare conteazA Si de aceea dorinTa este sA trAim bine. Asta se poate face doar cu o echipA puternicA aSa cum este AlianTa D.A., a spus primarul municipiului CImpulung Moldovenesc.

El a precizat cA la CImpulung Moldovenesc AlianTa D.A. a obTinut cel mai bun scor electoral la alegerile generale Si cA, In aceste condiTii poate considera cA populaTia municipiului Si-a exprimat astfel opTiunea pentru ca primarul sA fie membru al AlianTei D.A.

La rIndul sAu, primarul Sucevei, Ion Lungu, vicepreSedinte al PNL Suceava, a declarat cA pentru AlianTa D.A. este un cIStig faptul cA primarul de CImpulung Moldovenesc s-a Inscris In PNL.

Este un cIStig pentru AlianTa D.A., dar este un cIStig Si pentru primarul de CImpulung Moldovenesc cA a venit Intr-o alianTA puternicA, a spus Lungu.


Intră acum și în grupul de