Polițist local, bătut de un tânăr în fața Primăriei din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Un polițist local în vârstă de 59 de ani, din Fălticeni, a fost lovit cu pumnul de un tânăr de 25 de ani, chiar în fața Primăriei din localitate.

primaria falticeni1

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă, seara, în jurul orei 18.15, trei tineri din Fălticeni au început să se dea cu rolele pe rampa de acces pentru persoanele cu dizabilităţi din faţa primăriei din localitate. Întrucât un polițist local a încercat să-l împiedice pe unul dintre tineri, care s-a prins de un lampadar aflat la marginea rampei, în acel moment șase abajururi şi un bec s-au spart.

După aceea, trei polițiști locali l-au imobilizat pe tânăr, însă la scurt timp, dinspre parcul aflat în vecinătatea primăriei a venit un tânăr de 25 ani, tot din Fălticeni, care l-a lovit cu pumnul pe unul dintre polițiștii locali.

Polițistul a ajuns cu o ambulanță la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat.

Parchetul de pe lângă Judecătoriei Fălticeni a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi distrugere, urmând ca în cursul zilei de luni, 23 martie, în funcţie de plângerile care se vor depune, să se dispună alte măsuri procedurale.

 

 


Intră acum și în grupul de