Bărbatul care a lovit polițistul local din Fălticeni a fost condamnat în trecut pentru tentativă la omor


Intră acum și în grupul de

Agresorul polițistului local care a încercat să-l împiedice pe un tânăr să se dea cu rolele pe rampa din fața Primăriei din Fălticeni, tocmai fusese eliberat din penitenciar, la mijlocul lunii decembrie pentru violență și tentativă de omor.

arestat

Potrivit procurorilor fălticeneni, luni, 23 martie, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă în lipsă,  a  inculpatului  A.P.F.din Fălticeni pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj”.

Procurorii au arătat că tânărul de 25 de ani, din Fălticeni, a fost liberat din penitenciar la data de 16 decembrie 2014, având o perioadă neexecutată de 281 de zile dintr-o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru infracţiuni comise cu violenţă, printre care şi o tentativă de omor.

Reamintin că sâmbătă, la data de 21 martie, inculpatul a lovit cu pumnii în zona feţei pe P.C., agent de poliţie locală din cadrul Primăriei Fălticeni, care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă, în jurul orei 18.15, trei tineri din Fălticeni au început să se dea cu rolele pe rampa de acces pentru persoanele cu dizabilităţi din faţa primăriei din localitate. Întrucât un polițist local a încercat să-l împiedice pe unul dintre tineri, care s-a prins de un lampadar aflat la marginea rampei, în acel moment șase abajururi şi un bec s-au spart.

După aceea, trei polițiști locali l-au imobilizat pe tânăr, însă la scurt timp, dinspre parcul aflat în vecinătatea primăriei a venit un tânăr de 25 ani, tot din Fălticeni, care l-a lovit cu pumnul pe unul dintre polițiștii locali.

Polițistul a ajuns cu o ambulanță la spital pentru îngrijiri medicale având leziuni ce necesitată pentru vindecare între 10 și 12 zile de îngrijiri medicale.

Judecătoria Fălticeni a dispus luni arestarea preventivă în lipsă a inculpatului A.P.F. pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 


Intră acum și în grupul de