Deputatul PNL PardAu sustine ca a demisionat in 2004 din CA al Somes Dej


Intră acum și în grupul de

El a explicat cA a Inceput procedura de ieSire din starea de incompatibilitate cu calitatea de parlamentar IncA din data de 15 decembrie 2004, cInd a depus la SomeS SA Dej, o cerere de demisie din calitatea de membru al Consiliului de AdministraTie. PardAu a spus cA In urma demisiei pe care a Inaintat-o, Consiliul de AdministraTie al SomeS SA Dej a

emis decizia 12 673/1/ 15.12.2004 prin care i-a act de aceastA demisie. CiuvicA Si grupul lui s-a sesizat In baza unei declaraTii de interese pe care eu am depus-o, a spus PardAu.

El a spus cA In locul sAu a fost numitA interimar o altA persoanA In Consiliul de AdministraTie la SomeS SA Dej. PardAu a spus cA deciziile CA nu trebuiesc Inregistrate la Oficiul Registrului ComerTului Si cA, din cIte a InTeles, AGA al Somes Dej se va Intruni In perioada imediat urmAtoare, urmInd sA fie aprobatA Si decizia de Inlocuire a sa din calitatea de membru al CA. Grupul de InvestigaTii Politice, condus de Mugur CiuvicA, a constatat cA deputatul PNL de Suceava, Dumitru PardAu, vicepreSedinte al PNL Vatra Dornei este In incompatibilitate fiind administrator Si membru In Consiliul de AdministraTie la SomeS SA.


Intră acum și în grupul de