Şeful DGASPC Suceava, oficial declarat câştigător al concursului pentru administrator public al judeţului Suceava


Intră acum și în grupul de

Şeful DGASPC Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei, a fost declarat câştigător al concursului pentru funcţia de administrator public al judeţului.

Ionut Adomnitei

Potrivit datelor publicate, miercuri, pe site-ul CJ Suceava,  Dan Ionuţ Adomniţei a obţinut 87,17 puncte la proba scrisă, 97.33 puncte la proba de interviu, având o medie generală de 92.25 puncte.

Celălalt candidat, Sorin Mihai Rîznic a obţinut 25,17 puncte la proba scrisă şi nu s-a mai prezentat la proba de interviu.

De remarcat este că la proba de interviu suplimentară pentru cunoaşterea unei limbi străine, Rîznic a obţinut punctajul maxim, 10 puncte la limba engleză, în timă ce Adomniţei a obţinut 9,90 puncte la limba franceză.

Postul de administrator public al judeţului Suceava a fost vacantat după ce Lăcrămioara Loghin a demisionat din funcţie din motive personale.

Până în prezent funcţia de administrator public al judeţului Suceava a fost deţinută de Petru Luhan, care a demisionat după ce a fost ales europarlamentar şi Irina Vasilciuc, care a plecat din funcţie odată cu schimbarea preşedintelui CJ Suceava în 2012. Ulterior, funcţia a fost preluată, prin concurs, de Lăcrămioara Loghin.


Intră acum și în grupul de