Pagube de circa 20.000 lei după bătaia de duminică dintr-un bar din Măriței


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din comuna Dărmănești au fost reținuți pentru 24 ore, fiind introduși în arestul IPJ Suceava, ca urmare a continuării cercetărilor cu privire la scandalul de duminică seara, dintr-un bar din localitatea Măriței.

arestat catuse

Poliția Județeană a informat că în noaptea de 12 spre 13 aprilie, în intervalul orar 23:53-00:05, trei bărbaţi, de 26 ani, de 24 și respectiv de 23 ani, toţi din comuna Dărmăneşti, s-au deplasat la bar, unde au provocat scandal agresând fizic mai multe persoane.

Astfel, autorii au provocat distrugeri în local şi la trei autoturisme parcate în apropiere, valoarea reclamată a prejudiciului fiind de 20.000 lei.

Reamintim că în noaptea de duminică spre luni, a avut loc un scandal într-un bar din centrul localității Măriței, proprietarul barului fiind agresat de câțiva tineri care au vrut să se răzbune pentru că au primit o condamnare cu executare după ce în urmă cu cinci ani l-au agresat pe proprietar.

În urmă cu cinci ani, administratorul a depus o plângere împotriva a doi dintre agresori, iar vineri, tinerii au fost condamnați la închisoare.

 

 


Intră acum și în grupul de