Femeie de 68 de ani, găsită înecată în pârâul Sadova


Intră acum și în grupul de

Descoperire macabră la Sadova, acolo unde o femeie în vârstă de 68 de ani a fost găsită înecată, miercuri dimineață, în pârâul din localitate.

parau

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, miercuri dimineață, printr-un apel la 112, la ora 6:49, cineva a sesizat faptul că este posibil ca o persoană să fie înecată în pârâul Sadova.

Imediat, două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, dintre care unul cu o ambulanţă SMURD, s-au deplasat la faţa locului.

„Într-o zonă unde se afla o punte suspendată, la o diferenţă de nivel faţă de luciul apei de trei metri, s-a găsit trupul unei femei, în vârstă de 68 de ani, care era poziţionat cu faţa în apa adâncă de aproximativ 15 centimetri”, a explicat Găleată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a menționat că militarii au scos trupul femeii, care nu prezenta semne vitale, şi l-au adus pe malul apei. Ulterior, organele abilitate au preluat cadavrul şi urmează să stabilească ora la care a survenit decesul şi cauzele producerii acestuia.


Intră acum și în grupul de