Carmen Iohannis și-a găsit un nou DESIGNER!

Ținutele pe care le poartă Carmen Iohannis au fost atent analizate încă din prima zi în care soțul ei, Klaus Iohannis, și-a anunțat candidatura pentru președinția României. Prima Doamnă este foarte atentă la imaginea sa, iar începând de ieri se pare că a ales să colaboreze cu designerul Stephan Pelger.

Stephan Pelger este unul dintre designerii români celebri atât pe plaiurile mioritice cât și în afara granițelor. El este preferat de vedete autohtone precum Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Raicu și multe altele.

iohannis carmen klaus

Creațiile sale se pare că sunt și pe placul Primei Doamne. Carmen Iohannis i-a făcut astăzi o vizită lui Stephan Pelger, la atelierul din Capitală și, potrivit creatorului de modă, întâlnirea s-a încheiat cu succes, urmând ca pe viitor între cei doi să existe o colaborare.

”Astăzi a fost o zi cu totul specială !!! Am făcut sfeștania atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezența elegantă și, din câte mi-am dat seama, un suflet frumos! Sunt foarte onorat de aceasta nouă colaborare”, a spus Stephan Pelger, vizibil încântat de faptul că va lucra pentru Carmen Iohannis.

Sursa: Libertatea.ro

loading...