Adolescent din Gura Humorului, țepuit pe un site de vânzări, la un schimb de telefoane


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 17 ani, din Gura Humorului, a fost țepuit de o persoană din județul Prahova, după ce s-au înțeles pe un site de vânzări să facă un schimb de telefoane.

telefon mobil

IPJ Suceava a informat că joi, 30 aprilie, la  Poliția din Gura Humorului a fost înregistrată plângerea unui tânăr de 17 ani, din localitate, prin care reclamă că o persoană din judeţul Prahova l-a înşelat cu ocazia unei înţelegeri privind un  schimb de telefoane.

Potrivit sursei citate, polițiștii au constatat că reclamantul a găsit pe un site de vânzări  un anunţ prin care o persoană necunoscută oferea la schimb un telefon mobil. L-a contactat telefonic pe cel ce postase anunţul şi s-a înţeles cu acesta să-i trimită în schimbul telefonului oferit spre vânzare un alt telefon şi suma de 350 lei.

În data de 27 aprilie adolescentul din Gura Humorului a trimis printr-o firmă de curierat telefonul mobil la adresa indicată de persoana cu care luase legătura telefonic. A doua zi şi-a dat seama că a fost înşelat deoarece nu a primit la rândul său telefonul solicitat, iar persoana ce postase anunţul a procedat la ştergerea acestuia şi a contului respectiv de pe site.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

 


Intră acum și în grupul de