Fum gros, în toiul nopţii, în scara unui bloc din Suceava, unde un motoscuter a luat foc


Intră acum și în grupul de

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au fost anunţat, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1:29, despre izbucnirea unui incendiu în casa scării unui bloc de locuinţe, situat pe strada Amurgului, din municipiul reşedinţă de judeţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU „Bucovina” Suceava, plt.adj.Alin Găleată, iniţial, s-a anunţat că arde un tablou electric, dar la sosirea echipajelor a fost identificat un motoscuter la parterul blocului, ce ardea mocnit cu degajări mari de fum şi gaze toxice care au inundat casa scării până la ultimul etaj al imobilului.

Galeata Alin

„Incendiul a fost localizat şi lichidat, iar incinta a fost ventilată natural pentru evacuarea fumului. Nu a fost necesară evacuarea persoanelor din apartamente, însă pompierii salvatori au verificat fiecare locuinţă pentru a vedea dacă sunt persoane care au nevoie de îngrijiri medicale.

Misiunea la faţa locului s-a încheiat la ora 2:50”, a declarat Găleată.

El a precizat că au ars motoscuterul, în proporţie de 90%, precum şi cabluri de telefonie, televiziune şi internet. Au fost degradate uşi de apartamente şi contoare de gaz.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de cercetare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti”, a mai menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de