Pentru că s-a certat cu iubita, un tânăr din Izvoarele Sucevei a furat banii bărbatului pentru care lucra în gospodărie și a plecat în străinătate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Izvoarele Sucevei, este bănuit că a furat banii unui bărbat pentru care lucra în gospodărie, după care a luat un taxi împreună cu alte patru persoane și s-a deplasat la aeroportulul din Cluj Napoca.

bani

Potrivit Poliției Județene, luni dimineață, un bărbat de 30 ani, din comuna Moldova Suliţa, a sesizat polițiștii din Izvoarele Sucevei despre faptul că în noaptea de duminică spre luni, tânărul de 21 de ani i-a sustras din locuință o sumă de bani.

În urma cercetărilor întreprinse, polițiștii au stabilit că victima deține o locuință în comuna Izvoarele Sucevei, iar într-o altă clădire din aceeași curte, locuia tânărul de 21 de ani cu concubina sa, care lucra la el în gospodărie și în pădure.

În noaptea de duminică spre luni, prin folosirea cheii de acces, tânărul a sustras o sumă de bani din locuința bărbatului pentru care lucra și, după ce a fost într-un local din municipiul Câmpulung Moldovenesc împreună cu patru tineri din localitate, s-a deplasat cu un taxi la aeroportul din municipiul Cluj, cu intenția de a pleca în străinătate, deoarece s-a certat cu concubina lui.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate pentru prinderea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Potrivit cercetărilor, tânărul ar fi furat 40.000 de lei din locuinţa respectivă şi a fost dus cu taxiul până la poarta aeroportului din Cluj Napoca.


Intră acum și în grupul de