Un sucevean care conducea o maşină sechestrată a reuşit să fugă de poliţişti chiar şi după ce s-a tras şi un foc de avertisment


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din Dumbrăveni a reuşit să fugă de poliţişti, sâmbătă seara, după ce a fost depistat conducând fără documente un autoturism sechestrat.

 

Poliţie Suceava a precizat că sâmbătă la ora 23.45, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi a Postului de poliţie Dumbrăveni, a oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat de pe raza satului Dumbrăveni, un autoturism, ocazie cu care, conducătorul auto a declarat faptul că nu are asupra sa niciun document.

politie urmarire

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit identitatea conducătorului auto, acesta fiind un bărbat de 40 de ani din localitate.

Ulterior, în prezenţa unui martor asistent, poliţiştii i-au solicitat şoferului să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, iar când i s-a adus la cunoştinţă faptul că urmează să se deplaseze la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul a refuzat şi a fugit, sărind gardul unei locuinţe din apropiere.

Poliţiştii au pornit în urmărirea sa şi întrucât cel în cauză nu s-a supus somaţiilor, unul dintre poliţişti a executat un foc de armă în plan vertical, însă suspectul a reuşit să fugă.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că acesta figurează ca sechestru în cauze penale.

În acest caz cercetările continuă faţă de bărbatul de 40 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, dosarul penal urmând să fie soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de