Profesorul Gabriela Scutaru a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general adjunct


Intră acum și în grupul de

Unul din cei doi inspectori şcolari generali adjuncţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, profesorul Gabriela Scutaru, a promovat, miercuri, concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general adjunct din cadrul ISJ Suceava, organizat de MECS.

Actualii inspectori şcolari generali adjuncţi, profesorii Gabriela Scutaru şi Cristina Teodorovici s-au înscris la concursul pentru ocuparea acestor funcţii care a avut loc, miercuri, la Ministerul Educaţiei , iar în urma susţinerii celor trei probe, Gabriela Scutaru a promovat examenul urmând să ocupe, în următorii patru ani, funcţia de inspector şcolar general adjunct.

Gabriela Scutaru

Inspectorul şcolar general adjunct, Gabriela Scutaru a declarat că a promovat acest concurs şi că munca va fi prioritară, în continuare, în activitatea de la ISJ Suceava, mai ales că urmează o perioadă încărcată, respectiv organizarea Evaluării Naţionale la clasa a VIII, Bacalaureatul, concursul de ocupare a posturilor vacante din învăţământul preuniversitar.

Inspectorul şcolar general adjunct, Cristina Teodorovici, a declarat că s-a retras din examen, dar că va participa la următorul concurs ce va fi organizat de MECS pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general adjunct.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general adjunct constă într-un test grilă, evaluarea CV-ului candidatului şi susţinerea ofertei manageriale în cadrul unui interviu.


Intră acum și în grupul de