Casele din Șcheia a doi frați plecați la muncă în străinătate, călcate de hoți


Intră acum și în grupul de

Casele a doi frați plecaţi în străinătate au fost călcate de hoți în noaptea de luni spre marți, bunurile furate fiind reclamate la Poliție de tatăl celor doi bărbați.

case tineri

Potrivit Poliției Județene, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat Poliția despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din imobilele aflate în construcţie, în Şcheia, ce aparțin fiilor săi, de 29 și 32 de ani.

Polițiștii au constatat că hoții au profitat de lipsa sistemelor de pază sau alarmare, iar prin spargerea unui geam au pătruns în interiorul imobilului bărbatului de 32 de ani.

De acolo, hoții au sustras un cablu din cupru folosit pentru instalaţia electrică, două drujbe și două role de cablu cu prelungitor.

Ulterior, prin folosirea cheii de la intrare, din imobilul celuilalt bărbat, hoții au luat o motocositoare şi o rolă de cablu cu prelungitor.

După ce au verificat perimetrul celor două imobile, oamenii legii au găsit abandonate motocositoarea şi cele două drujbe.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului estimat la 900 lei.


Intră acum și în grupul de