Conducte ale Termica, inclusiv cea care asigură alimentarea cu apă a adăpostului de câini vor fi răscumpărate de Primărie

Mai multe conducte ale Termica SA Suceava care sunt necesare municipalităţii pentru asigurarea serviciului de transport şi distribuţie a agentului termic urmează să fie cumpărate de Primăria Suceava, o comisie constituită în acest scop identificând în prezent toate instalaţiile necesare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus într-o conferinţă de presă că o comisie pentru cumpărarea instalaţiilor de la Termica SA şi-a început activitatea şi că speră că se va ajunge la o înţelegere cu administratorii Termica SA la un preţ corect ţinând cont de situaţia actuală a respectivelor conducte.

El a menţionat că inclusiv ţeava ce face alimentarea cu apă a adăpostului de câini aparţine Termica şi va trebui răscumpărată.

adapost caini vagabonzi

Lungu a mai spus că respectivele conducte ce vor fi achiziţionate sunt gajate la ACET SA, iar banii vor intra în conturile acestei societăţi.

Totodată, primarul a mai declarat că municipalitatea are un studiu pentru construcţia de noi instalaţii dacă nu se va ajunge la o înţelegere cu Termica SA.