Conducte ale Termica, inclusiv cea care asigură alimentarea cu apă a adăpostului de câini vor fi răscumpărate de Primărie


Intră acum și în grupul de

Mai multe conducte ale Termica SA Suceava care sunt necesare municipalităţii pentru asigurarea serviciului de transport şi distribuţie a agentului termic urmează să fie cumpărate de Primăria Suceava, o comisie constituită în acest scop identificând în prezent toate instalaţiile necesare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus într-o conferinţă de presă că o comisie pentru cumpărarea instalaţiilor de la Termica SA şi-a început activitatea şi că speră că se va ajunge la o înţelegere cu administratorii Termica SA la un preţ corect ţinând cont de situaţia actuală a respectivelor conducte.

El a menţionat că inclusiv ţeava ce face alimentarea cu apă a adăpostului de câini aparţine Termica şi va trebui răscumpărată.

adapost caini vagabonzi

Lungu a mai spus că respectivele conducte ce vor fi achiziţionate sunt gajate la ACET SA, iar banii vor intra în conturile acestei societăţi.

Totodată, primarul a mai declarat că municipalitatea are un studiu pentru construcţia de noi instalaţii dacă nu se va ajunge la o înţelegere cu Termica SA.


Intră acum și în grupul de