Bătrână tâlhărită în apropierea unei biserici din centrul Sucevei de un tânăr care avea nevoie de bani pentru a sărbători ziua de naștere


Intră acum și în grupul de

Nevoia de bani pentru a sărbători ziua de naștere l-a determinat pe un tânăr de 21 de ani din municipiul Suceava să comită o tâlhărie în plină zi, chiar în zona centrală a orașului, în apropierea unei biserici.

Potrivit IJJ Suceava, duminică, în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona străzii Mitropoliei a observat un tânăr care alerga printre blocuri şi a auzit strigătele unei femei care cerea să-i fie restituită poşeta.

poseta

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, maiorul Bogdan Cornaci, a explicat că jandarmii au alergat după tânărul respectiv, reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze pe Strada Tipografiei.

„În cadrul verificărilor, jandarmii au constatat că tânărul este în vârstă de 21 de ani şi că are domiciliul în municipiul Suceava. De asemenea, au identificat persoana care strigase, o femeie în vârstă de 76 de ani din municipiul Suceava”, a spus Cornaci.

El a precizat că femeia a relatat jandarmilor că se deplasa către un lăcaş de cult din apropiere pentru a participa la slujba religioasă, iar un tânăr s-a apropiat de ea, i-a smuls poşeta de pe umăr, apoi a fugit printre blocuri. Bătrâna a strigat după el, iar după aproximativ 20 de metri, tânărul a aruncat poşeta în iarbă.

De cealaltă parte, tânărul în cauză a declarat că avea nevoie de bani pentru a sărbători ziua sa de naştere.

Astfel, el a smuls poşeta femeii şi a încercat să-şi piardă urma printre blocuri, însă, descumpănit de strigătele victimei, a aruncat poşeta în iarbă şi a continuat să fugă.

„Persoana vătămată şi-a recuperat poşeta, în care avea suma de 50 de lei, chei, carduri şi medicamente, iar bărbatul va fi predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, maiorul Bogdan Cornaci.


Intră acum și în grupul de