Bejinariu- Gorea l-a adus pe Hayssam In judeTul Suceava


Intră acum și în grupul de

El a spus Intr-o conferinTA de presA cA nu e normal ca In privinTa lui Omar Hayssam lucrurile sA fie Impinse numai In grAdina PSD cAnd, cel puTin In judeTul Suceava, a fost adus Si IntreTinut de reprezentanTii PNL. Potrivit lui Bejinariu, cea mai importantA investiTie adusA de liberali In judeTul Suceava pare a fi cea de la Best Wood MoldoviTa, fabricA de prelucrare a lemnului aparTinAnd lui Omar Hayssam. Omar Hayssam a fost adus In judeTul Suceava de un marcant liberal, ValicA Gorea, a spus Bejinariu care a adAugat cA la inaugurarea fabricii de la MoldoviTa a fost invitat Si Theodor Stolojan, dar cA nu Stie dacA acesta a participat. El a mai spus cA In perioada guvernArii PSD, firmele lui Hayssam nu au fost protejate, ci chiar i s-a interzis acestuia participarea la unele licitaTii de masA lemnoasA organizate de DirecTia SilvicA Suceava.

Directorii din vremea aceea ai DirecTiei Silvice l-au scos din licitaTie pentru cA avea o datorie de zece miliarde de lei, a mai spus Bejinariu. Pe de altA parte, ValicA Gorea, a spus cA nu e nimic adevArat In legAturA cu Omar Hayssam. CAnd a venit el la Bucovina Mineral Water eu eram plecat, fiind subprefect de Suceava. Nu aveam eu cum sA-l aduc pe Hayssam, a spus preSedintele AgenTiei Nucleare. Il desfid sA aducA dovezi. DacA nu, este un mincinos, a mai spus Gorea. ValicA Gorea, care a fost director al Bucovina Mineral Water, a spus In luna aprilie, Intr-o conferinTA de presA, la Suceava, cA pe Omar Hayssam l-a cunoscut personal.

Am avut de a face cu el o anumitA perioadA, a spus Gorea la vremea respectivA precizAnd cA afacerile acestuia au fost Intotdeauna cu multe probleme, cu foarte multe probleme, cu greve, cu bAtAi.


Intră acum și în grupul de