PSD a cistigat alegerile in comuna suceveana BerchiSeSti


Intră acum și în grupul de

Ea a Intrunit 714 voturi, cu 50 mai multe decIt candidatul AlianTei D.A. (PNL-PD), liberalul Ioan Jitaru, care a condus comuna cu titlu interimar. Pe locul trei s-a clasat candidatul PNG, cu 34 de voturi. Violeta TAran era primar de DrAgoieSti, iar pInA la organizarea unui scrutin electoral In aceastA localitate, mandatul ei va fi preluat de viceprimarul PSD Gheorghe Oanea. Consiliul Local BerchiSeSti va avea 11 membri, din care 6 de la PSD Si 5 de la AlianTa D.A. PNL-PD. Pe la urne au trecut 72,68% dintre cei aproximativ douA mii de cetATeni cu drept de vot. PreSedintele PNL Suceava, Orest Onofrei a declarat cA pierderea alegerilor In comuna BerchiSeSti nu reprezintA o tragedie pentru PNL apreciind cA valoarea unui partid nu se mAsoarA pe o comunA cu 2.000 de locuitori.
Pe de altA parte, preSedintele PSD Suceava, Gavril MIrza, a declarat cA votul de la BerchiSeSti aratA cA electoratul are Incredere In PSD.
E un semnal din partea populaTiei In ce partid politic are Incredere. A contat foarte mult Si ceea ce a fAcut doamna TAran pentru populaTie In DrAgoieSti In mandatul 2000-2004. Pentru noi fiecare cetATean al judeTului Suceava este foarte important, trebuie sA-l tratAm cu acelaSi respect Si pe cel care locuieSte In oraSe Si municipii cIt Si pe cel care locuieSte In comune sau sate, a declarat preSedintele PSD Suceava, Gavril MIrza.


Intră acum și în grupul de