FOTO Audi burdușit cu țigări de contrabandă în valoare de circa 65.000 lei, depistat de polițiști la intrarea în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au identificat luni dimineață, la intrarea în municipiu, un Audi plin cu țigări de contrabandă în valoare de circa 65.000 lei.

contrabanda 4

Potrivit Poliției Județene, în jurul orei 09:20 un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, de la Biroul Rutier, a oprit pentru control pe DN 2, la intrarea în municipiul Suceava, autoturismul condus de un tânăr de 26 ani, din comuna Muşeniţa.

În timpul controlului, polițiștii au constatat că în portbagaj şi pe bancheta din spate se aflau mai multe pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară, sub formă de cartuşe şi baxuri.

Astfel, după ce au inventariat marfa, polițiștii au constatat că tânărul transporta 4.989 pachete ţigarete, adică 99.780 bucăţi ţigarete, netimbrate, în valoare de circa 65.000 lei, care au fost confiscate.

De asemenea, și mașina folosită la transportul ţigaretelor, în valoare de 4000 de euro, a fost ridicată în vederea indisponibilizării.

Față de tânărul de 26 de ani polițiștii continuă urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Amintim că în urma unei acțiuni a polițiștilor de duminică, 14 iunie, poliţiştii au confiscat 155.000 ţigarete şi au indisponibilizat două vehicule.


Intră acum și în grupul de