Bătrân beat și plin de bani, buzunărit în parcul Areni de o femeie care i-a propus să întrețină relații sexuale


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 73 de ani, din municipiul Suceava, care se afla duminică seara mort de beat în parcul Areni având la el peste 1.900 de lei a fost buzunărit de o femeie care i-a propus să întrețină relații sexuale.

buzunar furt

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, maiorul Bogdan Cornaci, duminică seara, în jurul orei 21.30, un echipaj de jandarmerie a surprins, în parcul situat în apropierea Policlinicii Areni din municipiul Suceava, o femeie care sustrăgea o sumă de bani unui bătrân.

„Femeia în cauză l-a observat pe bărbatul în vârstă de 73 de ani care stătea pe o bancă din parc şi a intrat în vorbă cu acesta, propunându-i să întreţină relaţii sexuale. Profitând de starea de ebrietate în care se afla bătrânul, M. Maria i-a sustras 32 de lei dintr-un buzunar. Nu a reuşit să caute şi în celelalte buzunare, unde bătrânul avea portofelul cu suma de 1.900 lei, activitatea sa fiind întreruptă de sosirea jandarmilor”, a explicat Cornaci.

El a mai spus că bătrânul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale având în vedere că nu se putea deplasa singur din cauza stării avansate de ebrietate.

Femeia a fost predată Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

 

 


Intră acum și în grupul de