La Iulius Mall Suceava s-a deschis singurul pet supermarket din regiune

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea iubitorilor de animale cu o nouă locaţie destinată în exclusivitate necuvântătoarelor. Potrivit reprezentanților Iulius Mall Suceava, Zoo Mania din incinta complexului comercial s-a transformat în Zoo Center, singurul pet supermarket din regiune, ocupând acum un spaţiu mult mai generos, cu o suprafaţă de peste 430 mp, în exteriorul mall-ului, în vecinătatea Auchan. Noua locaţie este raiul oricăror animăluţe, stăpânii lor găsind absolut orice au nevoie pentru a le răsfăţa.

Zoo Center 01

„Bucovinenii care îşi alocă timpul prietenilor necuvântători se pot bucura de o nouă locaţie dedicată în exclusivitate animalelor de companie. Zoo Center le propune clienţilor o gamă foarte variată de articole pentru îngrijirea, hrana şi distracţia animăluţelor. În magazinul din Iulius Mall sunt disponibile peste 9.000 de produse, ale celor mai respectați producători din întreaga lume, care prezintă garanţia calităţii. Clienţii găsesc aici tot ce au nevoie pentru patrupezi, de la produse pentru alimentaţie, până la cuști, lese, hamuri, zgărzi electronice pentru dresaj, jucării, jocuri educaţionale, articole de igienă, pernițe, coșuri, ansambluri de joacă şi multe altele”, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentanții Iulius Mall.

Zoo Center 02

Sursa citată a mai arătat că cei care sunt pasionaţi de alte tipuri de animale de companie, Zoo Center are şi secţiuni dedicate păsărilor, rozătoarelor şi acvaristicii, unde clienţii vor găsi numeroase tipuri de hrană, decoruri, cuşti, jucării şi orice alte articole necesare creşterii lor. Totodată, cei care încă nu au un camarad necuvântător sau doresc să le facă un cadou inedit persoanelor dragi pot alege de la Zoo Center hamsteri, iepuraşi, veveriţe, porcuşori de Guineea, peruşi, canari, papagali, broscuţe ţestoase şi o multitudine de tipuri de peşti.

Zoo Center 04

Zoo Center este dedicat confortului iubitorilor de animale de companie şi micilor lor prieteni, reunind într-un singur loc oferta completă pentru creşterea şi îngrijirea lor corespunzătoare. Clienţii vor beneficia şi de asistenţă din partea angajaţilor, care îi vor consilia în alegerea articolelor potrivite pentru rasa şi vârsta necuvântătoarelor”, se menționează în comunicatul de presă.

Zoo Center 03